Bliv medlem af Specialklubben
Slagvandring hos Anker Olsen i Korsør.

Medlemmer af Specialklubben for danske Duer (tumlinger) mødes flere gange om året til såvel fagligt- som kammeratligt samvær.

På de faglige møder, der normalt afholdes i Nyborg, deltager også specialdommerne. Der evalueres på udstillingerne, og specialopdrættere demonstrerer 2-3 varieteter på hvert møde, og stærke og svage punkter på de pågældende varieteter gennemgås og diskuteres.

En gang om året arrangeres en heldagstur skiftende steder i landet, hvor vi hygger os sammen, snakker duer og besøger klukammerater i området. Ægtefæller deltager på disse ture, og der er altid et spændende program for disse, almindeligvis helt uden duer.

Et medlemskab koster årligt kr. 200,00 for seniorer og halv pris for juniorer.

Klubbns medlemmer har mulighed for at udstille og konkurrere om mange flotte præmier på klubbens årlige Certifikatskue og deltager ligeledes i konkurrencen om Specialklubbens præmier på Nationaludstillingen.
På Certifikatskuet er der en særlig konkurrence om årets bedste ungdyr i de forskellige varieteter og farver, Derbykonkurrencen.

Som en ekstra - men ikke uvæsentlig sidegevinst, modtager alle medlemmer 4 gange om året Tumleren, Specialklubbens medlemsblad.

Indmeldelse sker til Specialklubbens Formand eller Kasserer.

Besøg hos dueven i Norge.